Min profil
Hvordan kan jeg oppdatere mine kommunikasjonssamtykker?
· Du kan til enhver tid oppdatere dine kommunikasjonssamtykker på Min side.
· Samtykke til e-post er obligatorisk og kan ikke deaktiveres.
Kan jeg velge å ikke motta e-post fra Bjørklund?
· Nei, kommunikasjon på e-post er obligatorisk. Du vil ikke få mulighet til å tjene bonuspoeng og bruke bonussjekker om du slår av samtykke for e-postkommunikasjon. Ved å slå av dette melder du deg ut av kundeklubben.
· Du kan velge å få færre nyhetsbrev hvis du fremdeles ønsker å være Lykkesmedlem. Dette velger du under Min profil på Min side.
Hvordan melder jeg meg ut?
Du kan melde deg ut fra kundeklubben på denne siden: https://bjorklund.no/avslutt-medlemskap. Obs! Du må være logget inn på Min side for å kunne avslutte medlemskapet ditt. Er du medlem, men ikke har en Min side-profil? Den kan du opprette ved å klikke på denne linken: https://www.bjorklund.no/opprett-konto-medlem
Hva skjer om jeg sier opp mitt medlemskap?
Hvis du sier opp ditt medlemskap mister du opptjente bonuspoeng og bonussjekker, og annen informasjon tilknyttet medlemskapet som ligger lagret i din profil.
Kan en husstand ha et felles medlemskap?
Nei, medlemskapet er personlig.